Υλικά:
1 αρνίσια συκωταριά
1 αρνίσια αντεριά
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας λευκό κρασί
5 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κουτ.σούπας ρίγανη
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι-πιπέρι
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά τα εντεράκια. Καθαρίζουμε τη συκωταριά και κόβουμε τα εντόσθια σε μικρά κομμάτια. Δένουμε τα κομμάτια της συκωταριά με το εντεράκι και το σγίγγουμε για να μην ανοίξει. Βάζουμε σε ένα ταψί με τα υπόλοιπα υλικά και νερό. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 75 λεπτά.Τα γαρδουμπάκια λαδορίγανη είναι έτοιμα!
1 αρνίσια συκωταριά
1 αρνίσια αντεριά
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας λευκό κρασί
5 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κουτ.σούπας ρίγανη
Χυμός από 2 λεμόνια
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Tips
Μπορείς να προσθέσεις και πατάτες για να ψηθούν μαζί.
Μπορείς να προσθέσεις και πατάτες για να ψηθούν μαζί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου